Jonker & Schut


Home    
 
 
 
 

Logistieke totaaloplossingen

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een breed pakket aan logistieke diensten in de voedingsmiddelenbranche. Desgewenst nemen we (een deel van) uw supply chain over en leveren u op maat gesneden (half)fabricaten, zowel qua samenstelling als verpakking en timing. Zo blenden, verbulken en re-packen wij voor onze (inter)nationale klanten poedervormige zuivelproducten en verzorgen tevens de opslag en het transport van deze, maar ook van andere productsoorten.

Jonker & Schut heeft een grote variƫteit standaardproducten en verzorgt voor diverse klanten maatwerkoplossingen. Jonker & Schut investeert hierbij letterlijk in haar klanten. Hierdoor zijn wij in staat de productie en logistiek van bepaalde halffabricaten volledig over te nemen. We zien onze klanten als partners en werken gezamenlijk met hen aan hoogwaardige en efficiƫnte oplossingen om de productiedoelstellingen te verwezenlijken. Naast de uitvoering van diverse diensten leveren we toegevoegde waarde met onze kennis en expertise op het gebied van logistiek, productie en relevante wetgeving. Het spreekt voor zich dat wij over voldoende capaciteit beschikken om ook grote volumes aan te kunnen.

Jonker & Schut in beeld

Bedrijfsfilm 25 jarig bestaan -Op 1 november 2012 bestond Jonker & Schut 25 jaar.Tijdens de receptie op 3 november hebben we in aanwezigheid van vele honderden gasten onze nieuwe bedrijfsfilm gepresenteerd.We zijn er trots op en om die reden willen we u de film nu ook via de website laten zien.

English

Laatste nieuws

Datum: 05-10-2015

Jonker & Schut neemt shuttle stellingen in gebruik.

Sinds kort heeft Jonker & Schut shuttle stellingen....

Lees verder