Maatwerk | Zuivelproducten

Als u maatwerk wenst

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.

 

Maatwerk vereist partnerships

Als logistiek specialist van oplossingen gaan we partnerships met onze klanten aan zodat we gezamenlijk doelstellingen kunnen realiseren. We beschikken over moderne productiefaciliteiten, de benodigde certificaten én kennis en ervaring. Daardoor kunnen we u  maatwerkoplossingen bieden. Samen met u bedenken we hoe we productie en transport zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. En als specialist ontzorgen we  door een aantal werkzaamheden van u over te nemen. Dit is wat Jonker & Schut ook verstaat onder Added Value Logistics.

 

Hulp nodig?

Heeft u een specifieke vraag? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Zuivelproducten (poeder)

U zoekt een betrouwbare specialist voor poedervormige zuivelproducten? Jonker & Schut helpt u graag. Via...

Warehousing

U zoekt opslagruimte voor uw goederen? Wij beschikken over meerdere riante warehouses voor palletopslag.

Transport & Logistiek

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer...