Maatregelen covid-19 virus

Gepubliceerd op: 26-03-2020

Beste relatie,

De uitbraak van het Covid-19 virus heeft een enorme impact op de maatschappij. Ook onze organisatie wordt hierdoor beïnvloed. De gezondheid van onze medewerkers, partners, klanten en overige relaties heeft topprioriteit.

Jonker & Schut volgt de door het RIVM voorgeschreven maatregelen. Tevens zijn werkplekken gescheiden, en wordt er waar mogelijk thuis gewerkt. Op deze manier trachten wij op een veilige manier de continuïteit van onze bedrijfsprocessen te waarborgen.

Uiteraard staan wij voor u klaar om u te ondersteunen in deze uitzonderlijke situatie. Indien er vragen zijn, dan zijn wij te bereiken via de gebruikelijke communicatiekanalen.

Directie Jonker & Schut

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Transport & Logistiek

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer...

Douane-expediteur

Als douane-expediteur, oftewel douane agent, verzorgen wij voor u de volledige douaneafhandeling. Wij regelen voor...

Warehousing

U zoekt opslagruimte voor uw goederen? Wij beschikken over meerdere riante warehouses voor palletopslag.