Warehousing | Palletopslag | Geconditioneerd

Warehouses voor uw goederenopslag, ook geconditioneerd

U zoekt opslagruimte voor uw goederen? Wij beschikken over meerdere riante warehouses voor palletopslag.

 

Goederenopslag en palletopslag

In de reguliere opslagruimte bieden we ruimte aan 80.000 palletplaatsen, hoofdzakelijk in palletstellingen. U kunt bij ons terecht voor de opslag van alle denkbare goederen. Daarnaast beschikken wij over 10.000 palletplaatsen voor geconditioneerde opslag, waar wij door bewaking van temperatuur en luchtvochtigheid de goederen in optimale omstandigheden voor u bewaren.

  

Opslagruimte en voedselveiligheid

Vanzelfsprekend voldoen onze palletopslag aan alle specifieke eisen op het gebied van voedselveiligheid. Wij beschikken over de volgende faciliteiten:

Pest control
Professionele plaagdierbeheersing

Elektronische beveiliging
Uitgebreid cameratoezicht en toegangscontrole

Conditionering
Temperatuur- en luchtvochtigheidsregeling in onze opslagruimte

 

Warehousing en ons klantenportaal

In onze warehouses werken we met de nieuwste technieken. Zo ‘rollen’ onze shuttle stellingen de pallets automatisch naar de juiste plek. Alle opgeslagen producten registreren we in ons Warehouse Management Systeem. Daarin voeren we de voorraadadministratie zowel op klant- als partijniveau in. Doordat we met (barcode) scanning werken, kunnen we de opgeslagen goederen altijd traceren. En u kunt via het klantenportaal de actuele en historische voorraadgegevens online raadplegen.

 

Hulp nodig?

Bent u op zoek naar een opslagruimte waar u uw goederen wilt onderbrengen? Als u meer wilt weten of gebruik wilt maken van goederenopslag in onze warehouses neem dan contact op met Arjo Slotboom van onze logistieke afdeling of laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

Warehousing shuttlestellingen

Warehousing

Geconditioneerde opslag

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Zuivelproducten verwerking

U vraagt, wij produceren. In onze productielijnen worden uw poedervormige zuivelproducten onder speciale condities verbulkt,...

Maatwerk

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt....

Douane-expediteur

Als douane-expediteur, oftewel douane agent, verzorgen wij voor u de volledige douaneafhandeling. Wij regelen voor...