Transport & Logistiek | Internationaal

Bulktransport, Containervervoer, Distributievervoer en Huifvervoer

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer geregeld bij een betrouwbare partner. Voor al uw transport beschikken we over een transportafdeling met een eigen wagenpark. Herkenbaar aan de rood-wit-blauwe kleuren. Wij verzorgen zowel distributievervoer, huifvervoer, containervervoer als bulktransport.

 

Uw transport door heel Europa te traceren

Onze trucks vervoeren in de Benelux, Frankrijk, Denemarken, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Maar we verliezen ze nooit uit het oog. Op ieder moment kunnen we u precies vertellen waar uw lading zich bevindt. Alle vervoersbewegingen organiseren, registreren en traceren we via een modern Transport Management Systeem.

 

Milieu- en onderhoudseisen van eigen wagenpark

Voor het wagenpark houden we de hoogst haalbare emissienorm aan. Al onze trucks zijn uitgevoerd met minimaal Euro5, maar ook Euro6 motoren. Bij de aanschaf van nieuw materieel hechten we waarde aan een lage CO2 uitstoot, een laag brandstofverbruik en optimale veiligheid voor onze chauffeurs en mede weggebruikers. Al ons transportmateriaal wordt in eigen beheer onderhouden om leveringsbetrouwbaarheid te garanderen. Bovendien reinigen we het wagenpark in onze eigen wasstraat met grotendeels gerecycled water. Zo proberen we onze impact op het milieu waar mogelijk te beperken.

 

Hulp nodig?

Wilt u meer weten over hoe wij uw distributievervoer, huifvervoer, containervervoer en bulktransport efficiënt kunnen inrichten? Neem dan contact op met Marty van Lagen van onze transportafdeling.

Transport

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Zuivelproducten verwerking

U vraagt, wij produceren. In onze productielijnen worden uw poedervormige zuivelproducten onder speciale condities verbulkt,...

Douane-expediteur

Als douane-expediteur, oftewel douane agent, verzorgen wij voor u de volledige douaneafhandeling. Wij regelen voor...

Zuivelproducten (poeder)

U zoekt een betrouwbare specialist voor poedervormige zuivelproducten? Jonker & Schut helpt u graag. Via...