Transport & Logistiek | Internationaal

Bulktransport, Containervervoer, Distributievervoer en Huifvervoer

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer geregeld bij een betrouwbare partner. Voor al uw transport beschikken we over een transportafdeling met een eigen wagenpark. Herkenbaar aan de rood-wit-blauwe kleuren. Wij verzorgen zowel distributievervoer, huifvervoer, containervervoer als bulktransport.

 

Uw transport door heel Europa te traceren

Onze trucks vervoeren in de Benelux, Frankrijk, Denemarken, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Maar we verliezen ze nooit uit het oog. Op ieder moment kunnen we u precies vertellen waar uw lading zich bevindt. Alle vervoersbewegingen organiseren, registreren en traceren we via een modern Transport Management Systeem.

 

Milieu- en onderhoudseisen van eigen wagenpark

Voor het wagenpark houden we de hoogst haalbare emissienorm aan. Al onze trucks zijn uitgevoerd met minimaal Euro5, maar ook Euro6 motoren. Bij de aanschaf van nieuw materieel hechten we waarde aan een lage CO2 uitstoot, een laag brandstofverbruik en optimale veiligheid voor onze chauffeurs en mede weggebruikers. Al ons transportmateriaal wordt in eigen beheer onderhouden om leveringsbetrouwbaarheid te garanderen. Bovendien reinigen we het wagenpark in onze eigen wasstraat met grotendeels gerecycled water. Zo proberen we onze impact op het milieu waar mogelijk te beperken.

 

Agent luchtvracht

“Known Consignor”, oftewel “Bekende Afzender”, is een begrip wanneer men gebruik maakt van luchtvracht. Veiligheid is wellicht het meest belangrijke aspect binnen het luchtverkeer en het daarom registreren van bedrijven die een screening hebben ondergaan vanuit de Koninklijke Marechaussee geeft de erkenning om een deel van deze veiligheid te borgen.

Jonker & Schut is een “Bekende Afzender”. Wij zijn onderdeel van de veilige keten waardoor je dus als klant, bij het gebruik van Jonker & Schut, kunt voorkomen dat het aanleveren van goederen vertraging oploopt door middel van bijvoorbeeld het screenen van goederen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze logistieke afdeling. logistiek@jonker-schut.nl

 

Hulp nodig?

Wilt u meer weten over hoe wij uw distributievervoer, huifvervoer, containervervoer en bulktransport efficiënt kunnen inrichten? Neem dan contact op met Marty van Lagen van onze transportafdeling.

Transport

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Zuivelproducten verwerking

U vraagt, wij produceren. In onze productielijnen worden uw poedervormige zuivelproducten onder speciale condities verbulkt,...

Maatwerk

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt....

Douane-expediteur

Als douane-expediteur, oftewel douane agent, verzorgen wij voor u de volledige douaneafhandeling. Wij regelen voor...