Zuivelproducten van poeder verbulken, mengen, ompakken en herverpakken

U vraagt, wij produceren. In onze productielijnen worden uw poedervormige zuivelproducten onder speciale condities verbulkt, gemengd en verpakt of omgepakt. Warehousing en het transport zijn volledig afgestemd op dairy blends. En uiteraard zijn onze kwaliteitssystemen en de informatiesystemen zo ingericht dat aan de strengste eisen van hygiëne en voedselveiligheid wordt voldaan.

 

Zuivelproducten: blenden op maat

Wij beschikken over meerdere productiefaciliteiten om grondstoffen en halffabricaten te produceren. Wij beschikken over een mengcapaciteit van duizenden tonnen per jaar. Waar nodig passen we een productielijn aan of ontwikkelen en installeren we een nieuwe productielijn. We houden namelijk rekening met uw specifieke wensen. Zo verwerken we zakgoed of big bags naar bulk en andersom. En leveren we altijd op maat en 'just in time’.

 

Veilig en betrouwbaar: het blendproces

Halffabrikaten blenden we met verschillende menginstallaties, elk met hun eigen specifieke voordelen. Zo bieden de Nautamenger en Peddelmenger uitstekende mengkwaliteit en nauwkeurigheid. Terwijl de Lintmenger ook grondig is, maar minder tijd nodig heeft. Het halffabrikaat wordt door middel van roterende en trilzeven gezeefd. Metaaldetectoren en magneten verwijderen eventueel aanwezige metaaldeeltjes. Zo ontstaat er een halffabricaat dat voldoet aan de geldende voedselveiligheids- en kwaliteitseisen.

 

Verpakken of ompakken, het is allemaal mogelijk

Wanneer de halffabricaten niet in bulk worden afgeleverd, gaan ze door naar de verpakkingsafdeling. In standaard of maatverpakkingen worden ze verpakt door volautomatische verpakkingsmachines. Dit gebeurt in zakken van 5 tot 25 kg, of in big bags. De machine doseert de inhoud van elke zak op het juiste gewicht

Voor optimale traceerbaarheid wordt iedere verpakkingseenheid voorzien van ons EG-erkenningsnummer, de productie- en houdbaarheidsdatum en het batchnummer.

 

Hulp nodig?

Jonker & Schut heeft als specialist een grote variëteit standaarddiensten en verzorgt voor diverse klanten maatwerkoplossingen. Heeft u een speciale blend nodig? Neem dan contact op met Gert Weijland van de productieafdeling. Hij vraagt naar uw wensen en bespreekt samen met u de optimale oplossing.

Wanneer u meer wilt weten over het blenden, verbulken, verpakken of ompakken van een zuivelproduct, laat dan uw gegevens hier achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Inbound

Verpakken

Feed

Maatwerk | Zuivelproducten

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt. Wanneer bepaalde productiestappen aan ons uitbesteed worden, nemen we de verantwoordelijkheid en maken wij de vaste kosten van onze klant variabel. Waar nodig passen we een productielijn aan of we ontwikkelen en installeren een nieuwe productielijn voor het verwerken van zuivelproducten in poeder of desgewenst andere type producten. De benodigde halffabricaten leveren we op maat en 'just in time'.   Maatwerk...

Maatwerk

Naast diverse standaardoplossingen leveren wij maatwerk. Ook wanneer dit de nodige investeringen met zich meebrengt....

Transport & Logistiek

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer...

Zuivelproducten (poeder)

U zoekt een betrouwbare specialist voor poedervormige zuivelproducten? Jonker & Schut helpt u graag. Via...